Radionica 6.3. – OSLIKAVANJE BOCA

20,00 

Pridruži nam se 6.3. na radionici fuzije stakla – oslikavat ćemo staklene boce i tako im dati novi sjaj u obliku posude ili vaze (ili kako ih mi volimo zvati – pijane boce)!

Radionica je prilagođena početnicima i nikakvo iskustvo nije potrebno.

Nakon što oslikaš svoju bocu, boca ide u peć iz koje izlazi kao posuda ili vaza – ovisno o tvojoj želji! (kao primjer vidi slike)

Trajanje radionice: 1.5h – od 17:30h – 19:00h

Radionica se odvija u našem atelieu u Puli.

U cijenu radionice je uključen sav potreban materijal i predmeti koje izradiš na radionici.

Za više informacija nas možeš kontaktirati na hello@vitruminfabula.hr

Radionica će se održati u srijedu 6.3.2024. u 17:30h

Nema na zalihi

Obavijesti me kada bude ponovno na zalihama.

Radionica traje 2h i odvija se u manjim grupama, od 3-4 polaznika.

Čeka te opuštena atmosfera i poticajno okruženje!

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, javi nam se ja hello@vitruminfabula.hr

Što o VITRUM radionicama kažu naše polaznice

"Predivna radionica, uživala sam! Prebrzo mi je prošlo dva sata, jedva čekam ponoviti!"
- Elena
"Wooow. Još hodam sa smješkom na licu nakon prve radionice. Ispunjena i zadovoljna svojim prvim pokušajem. Nina je osvježenje, divna, poželim je staviti u džep, a radionica mjesto gdje se zaboravi vrijeme i prostor. Jedva čekam slijedeći tečaj. Super ekipa, nastavak slijedi."
- Georgine
"Meni osobno je bilo jako lijepo,moja prva radionica kreativnog, nešto novo s čim se nikad ranije nisam srela. Tehnika zanimljiva, izazovna, u iščekivanju kako će sve na kraju ispast. Atmosfera ugodna i opuštajuća. Na kraju radost zbog stvaranja. Nina draga, ugodna, strpljiva i jako topla osoba podijelila je djelić svog znanja sa nama. Veliko hvala."
- Marina
"Moje iskustvo sa radionice je prepozitivno.
Na radionicu sam došla kako bih probala raditi nešto novo, drugačije i naučila sam puno toga.
Vidi se da Nina obožava svoj posao. Ona radi sa strašću i nesebično prenosi svoje znanje drugima kroz radionice i na tome joj veliko HVALA.
Atmosfera na radionici: opuštena, zabavna, puna smijeha i radna.
Lijepo sam se provela i preporučujem svima koji žele pomaknuti svoje granice i probati nešto novo, drugačije."
- Tamara
"Već neko vrijeme ova mi je tehnika zaokupljala misli pa je valjda napokon, Oglas za radionicu, našao mene. Željna novih pustolovina u istraživanju svojih mogućnosti i ljepote umjetnosti, radionica je u potpunosti ispunila moja očekivanja. Nina je vrlo ugodna, pristupačna, stručna i poticajna. Stvorila je veselu i radnu atmosferu. Vrijeme je proletjelo i ja jedva čekam konačni rezultat rada i sljedeću radionicu, na koju sam se već prijavila. Toplo preporucam svima koji žele dobro iskoristiti svoje slobodno vrijeme."
- Vedrana
"Na radionucu sam krenula "eto tako", ne očekujući ništa, zapravo iskreno očekujući da ću doći i nakon nekoliko puta odustati....I evo me danas - nakon punih 8 godina - čekam nestrpljivo kraj 9. mjeseca i da radionice krenu iznova.
Mir, opuštenost, veselje ispunjavaju svaku minutu bivanja u ta dva sata utorkom... nestrpljenje, iščekivanje, i opet veselje bojaju dane do idućeg utorka, da vidim što sam i kako napravila. Puno je radosti u svim tim uradcima; isto toliko oduševljena, ponosa i pomalo "oholosti" - zar je moguće da sam ja to napravila?? Sretna sam😊 P.S. Extra bonus - dragocjeno prijateljstvo sa predivnom mentoricom...❤️"
- Klaudia
"Ja sam na radionice došla sasvim slučajno, dobila sam 6 sati na poklon od svoje rodice. To koliko je na radionicama dobro, može biti jasno iz toga što sam nakon tih prvih 6 nastavila još četiri godine.
Nina je učitelj koji nam širi vidike i daje kreativnosti da luta kuda hoće. Na gotovo svaku ludu ideju veselo kaže: "Može!". Cure s kojima dijelim stol su svaka zasebna i jedinstvena, kreativna i prijateljica. Dva sata zato prođu dok si rekao keks (a iskreno ponekad ima i toga, keksa i kolača) i onda samo ostaje čekati idući tjedan."
- Sara
“Ja mogu reći da utorak je dan rezerviran za druženje i art terapiju koja ispunjava moju potrebu za kreiranje i učenje, te boje koje raspoređujemo na staklo, svaki mali komadić ima svoje mjesto koje se fuzijom permanentno stapa u oblik koji smo izrezali izmislili i maestra naravno pomogne da to ipak bude najljepši komad nakita, zdjelice ili slikice koja će nas veseliti i ponosit ćemo se svojim radom. Nemam više ništa za reći osim da mi fali svaki utorak koji ne provedem sa vama!”
- Yngrid

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Radionica 6.3. – OSLIKAVANJE BOCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Obavijesti me kada bude ponovno na zalihama.