besplatna dostava u RH na sve narudžbe iznad 60€
Odaberi jezik:

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Gdje sve šaljete i koji je trošak dostave?

Šaljemo svugdje po svijetu!

Dostava na području Hrvatske iznosi 5,50€, a u slučaju da odabereš opciju plaćanja pouzećem, dostava iznosi 6,50€. Za sve narudžbe na području RH iznad 60€ dostava je besplatna.

Svoju narudžbu možeš preuzeti i osobno u našem atelieru u Puli. Prilikom odabira dostave samo označi opciju – Osobno preuzimanje (Pula) – 0,00€. Vidimo se!

Trošak dostave za slanje u države Europske Unije iznosi 8€, a za ostale države trošak dostave iznosi 10€. Za sve narudžbe izvan područja RH iznad 130€ dostava je besplatna.

Mogući su dodatni troškovi za narudžbe izvan EU.

Koje je vrijeme dostave?

Potrebno nam je 1-3 radna dana da obradimo tvoju narudžbu, nakon čega ti šaljemo paket!

Za područje RH dostava traje 1-2 radna dana, a ukoliko tvoju narudžbu šaljemo na otok, uobičajeno vrijeme dostave je 3-5 radnih dana.

Za područja izvan RH, dostava uobičajeno traje 7-12 radnih dana (dodatna odstupanja su moguća ovisno o državi u koju se šalje paket).

Kako je moguće platiti?

Način plaćanja birate sami između nekoliko mogućnosti koje nudimo:

1. uplatom na žiro račun Prodavatelja putem uplatnice ili e-bankarstva

U tom slučaju se smatra da je plaćanje izvršeno nakon što se uplata evidentira na transakcijskom računu Prodavatelja, nakon čega odmah započinjemo pripremu tvoje narudžbe!

2. pouzećem – pošiljku plaćaš u gotovini prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe

3. kartičnim plaćanjem preko sigurnog kartičnog sustava Mollie

4. putem svog PayPal računa

Izrađujete li po narudžbi?

Ukoliko želiš da ti izradimo nešto po narudžbi, kontaktiraj nas putem emaila hello@vitruminfabula.hr da se dogovorimo i vidimo je li izrada moguća.

Hoće li se naušnica razbiti ukoliko padne?

Staklo od kojega izrađujemo naš nakit je visokokvalitetno i dosta čvrsto. U slučaju da padne, naušnica se može razbiti, ali i ne mora. Mnogo ovisi o tome kako padne i na kakvu površinu.

Kako održavati naušnice?

Staklo se ne mijenja s vremenom, tako da će tvoje naušnice i za 10, 20 godina izgledati kao i prvoga dana! Ako se na njima nakupilo prašine ili se zamaste, sve što ti je potrebno su krpica i alkohol. S time uvijek možeš dovesti svoje naušnice do punog sjaja!

Je li iglica od medicinskog čelika?

Sve Vitrum in fabula naušnice imaju iglicu od medicinskog čelika, što ih čini antialergijskima i sigurnima za osjetljive uši.

Što ako mi se iglica odlijepi od naušnice?

Kako su to su dva različita materijala, s jedne strane staklo, sa druge kirurški čelik, i moguće je da ti se s vremenom iglica odlijepi od naušnice. U tom slučaju nam se možeš javiti i naušnice poslati nama, a mi ćemo ti ponovno zalijepiti iglicu, bez dodatne naknade.

Za sva dodatna pitanja nas možeš uvijek kontaktirati na hello@vitruminfabula.hr