besplatna dostava u RH na sve narudžbe iznad 60€
Odaberi jezik:

IMAGE CONSULTING

Da se predstavim.. Ja sam Mia Belić, akademska umjetnica, dizajnerica nakita Vitrum in Fabula i image consultant specializirana u armokromiji.

Usavršavanje image consultinga sam završila na Italian Image Intitute u Milanu. Naime u Italiji su već nekoliko godina, kako armokromija, tako i ostale discipline vezane uz image consulting, prepoznate i iznimno tražene. Tako već više dvije godine držim privatne konzultacije u Venetu, Toskani i Puli odakle sam.

Želja mi je približiti armokromiju i image consulting i ostataku Hrvatske!

foto: Sasa Cetkovic

Armokromija je znanstvena disciplina temeljena na teoriji boja, koja proučava naše kromatske karakteristike i dovodi ih u prvi plan.

Ime dispicpline nastaje spajanjem starogrčkih riječi harmos (harmonija) i khroma (boja).

Zahvaljujući bojama, odnosno njihovim karakteristikama, koža je sjajnija, svježija i u trenutcima umora, eventualne bore, podočnjaci i kožne diskromije (akne, rosacea, mrlje) su manje vidljivi, oči su sjajnije, pune boje, a kosa blistava. Lice postaje definirano i manje napuhnuto… prirodni lifting.

Armokromijom upoznajemo bolje sami sebe.

U svijetu prepunom ponude, kako odabrati ono što nam najviše odgovara? Kako izbijeći biti kopija, ostati dosljedni sebi, a istovremeno uživati u modi?

Armokromijom upoznajemo ono što nas najviše valorizira, radilo se o boji odjeće, kombinacijama i kontrastima uzoraka, makeupu i boji kose. Mi postajemo centar naše ljepote. Ona je odličan alat koji nas čini svjesnijim kupcem.

Kromatski profili su projektirani tako da se sve boje međusobno savršeno kombiniraju, zahvaljujući svojim karakteristikama. Zbog toga je i kombiniranje odjeće jednostavnije i zabavnije.
Nije limitirajuća, jer i poneke boje koje nisu dio našeg profila, uz neke trikove, se mogu savršeno uklopiti!

foto: Sasa Cetkovic

SAVJETOVANJE

Savjetovanje traje oko sat i 20 minuta, što uključuje:

  • Profesionalnu analizu osobnih boja
  • konzultaciju
  • džepnu paletu i upute kako je koristiti
  • personalizirani PDF od tridesetak stranica sa svime što trebaš znati o svojim osobnim bojama, koji ti šaljem 2 tjedna nakon savjetovanja – to je datoteka puna praktičnih primjera i savjeta, ušivenih ad hoc za svakog pojedinca
Bilo bi mi zadovoljstvo upoznati te s ovom disciplinom i zajedno otkriti tvoje boje!
 
Za više informacija me možeš kontaktirati na mia@vitruminfabula.com.

foto: Sasa Cetkovic
foto: Sasa Cetkovic