besplatna dostava u RH na sve narudžbe iznad 60€
Odaberi jezik:

PRAVILA PRIVATNOSTI

Prijava na newsletter i obrada podataka

Prilikom prijave na vitruminfabula.hr newsletter prikupljamo sljedeće podatke:

  1. ime
  2. email

Gore navedene podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo kako bi poslali naš newsletter na vašu naznačenu e-mail adresu.

Podatke koje upišete prilikom prijave na vitruminfabula.hr newsletter (vaše ime i email) dijelimo s našom marketinškom platformom Sendinblue, te prijavom na newsletter prihvaćate njihova pravila o obradi podataka koje možete pročitati ovdje.

Podatke pohranjujemo sve dok se ne odjavite s našeg newslettera. Odjaviti se sa newslettera vrlo je jednostavno. Sve što trebate napraviti je kliknuti na link – Odjavi me – na kraju bilo kojeg newslettera kojega ste primili od strane vitruminfabula.hr.

Što su kolačići?

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: vitruminfabula.hr

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web mjesto pravilno funkcionira, učini ga sigurnijim i pruži bolje korisničko iskustvo.

Koje vrste kolačića koristimo?

Nužni: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam dodavanje proizvoda u košaricu i sigurno plaćanje.

Statistički: Ovi kolačići pohranjuju podatke poput broja posjetitelja web mjesta, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvora posjeta itd. Ti nam podaci pomažu da shvatimo i analiziramo koliko dobro web stranica radi i tamo gdje treba poboljšanje.

Funkcionalni: To su kolačići koji pomažu određenim ne nužnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org ili www.allaboutcookies.org.