DUO – powder blue + dusty blue

40,00 

Naušnice iz kolekcije DUO se sastoje od baze i PIPPA naušnice.

Možeš ih nositi tako da su i baza i PIPPA s gornje stane uške, a još interesantnija verzija je da se uška nalazi između baze i PIPPA naušnice (vidi slike).

Za još veći wow efekt ili neke večernje izlaske, možeš ih kombinirati s naušnicom MR. X!

Naušnice DUO u boji POWDER BLUE + DUSTY BLUE PIPPA.

(1 recenzija korisnika)

Na zalihi

Naušnice iz kolekcije DUO izrađene su od visokokvalitetnog umjetničkog stakla. Na bazi su od medicinskog čelika zbog čega su antialergijske – što ih čini sigurnima i za najosjetljivije uši.

Sve komponente su međusobno izmjenjive što ti omogućuje stvaranje novih kombinacija, pružajući ti različite mogućnosti u skladu s tvojim raspoloženjem i prilikama!

Evo nekoliko ideja kako možeš kombinirati svoje DUO naušnice sa drugim Vitrum in fabula naušnicama i tako stvoriti svoje jedinstvene parove!

DUO + PIPPA

DUO naušnice same po sebi dolaze uz jedan par PIPPA naušnica, ali zašto stati na samo jednoj kombinaciji kada istu DUO bazu možeš kombinirati sa drugim bojama iz kolekcije PIPPA?

Sve naušnice iz kolekcije PIPPA možeš pronaći OVDJE.

DUO + MR. X

Za još veći WOW efekt, svoju DUO bazu možeš kombinirati sa naušnicama iz kolekcije Mr. X koje će donijeti onu dozu sjaja – savršene za posebne prigode i večernje izlaske!

DUO + LEA

Svoje DUO naušnice možeš kombinirati i sa naušnicama iz kolekcije LEA. Uskladi boje PIPPA i LEA naušnica i stvori svoj jedinstveni par!

Dodatne informacije

Dužina

2cm, 4-4.5cm

Boja

plava

Materijal

medicinski čelik, umjetničko staklo

1 recenzija za DUO – powder blue + dusty blue

  1. Oprez, stvaraju ovisnost!

    Toliko su genijalne da sam ubrzo nakon ovih kupila još jedan par (iz Vitrum kolekcije) i s ta dva para imam 9 kombinacija koje mogu nositi.

    Staklo je lagano, ugodno na uhu i prekrasne obrade.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)