Radionica: FUZIJA STAKLA – NAKIT

50,00  (376,73 kn)

Pridruži nam se na radionici izrade nakita.. Čeka te opuštena atmosfera i poticajno okruženje!

 Od nakita sama biraš što želiš izraditi – naušnice, prstenje i/ili ogrlice!

Radionica je prilagođena početnicima i nikakvo iskustvo nije potrebno.

 

Radionica se odvija u 2 dana:

 > 1. dan (6.11.2023.) traje 2h – izrada nakita i priprema za peć

 > 2. dan (po dogovoru s grupom) traje 1h  – dovršavamo naušnice, prstenje i ogrlice

 

Na radionici ćeš se upoznati sa tehnikom fuzije stakla, naučit ćeš rezati staklo i sama ćeš izraditi svoj nakit od 3 različite vrste stakla.

Radionica se odvija u našem atelieu u Puli.

Za više informacija nas možeš kontaktirati na hello@vitruminfabula.hr

 

radionica – 6.11.2023. u 18h

(5 recenzije korisnika)

Nema na zalihi

Radionica se odvija u manjim grupama, od 3-5 polaznika.

U cijenu radionice je uključen sav potreban materijal i nakit kojeg izradiš na radionici.

Na radionici ćeš sama odabrati želiš li raditi naušnice, prstenje ili ogrlice – ili od svega po malo! 

Jedno je sigurno, nakon ove radionice, imat ćeš puno novih komada nakita – baš kakve ti želiš i u bojama koje najviše voliš!


Radionica se odvija u 2 dana:

 > 1. dan (6.11. u 18h) traje 2h – izrada nakita i priprema za peć

 > 2. dan (po dogovoru s grupom) traje 1h  – dovršavamo naušnice, prstenje i ogrlice

Za više informacija nas možeš kontaktirati na hello@vitruminfabula.hr

Što o VITRUM radionicama kažu naše polaznice

"Na radionucu sam krenula "eto tako", ne očekujući ništa, zapravo iskreno očekujući da ću doći i nakon nekoliko puta odustati....I evo me danas - nakon punih 8 godina - čekam nestrpljivo kraj 9. mjeseca i da radionice krenu iznova.
Mir, opuštenost, veselje ispunjavaju svaku minutu bivanja u ta dva sata utorkom... nestrpljenje, iščekivanje, i opet veselje bojaju dane do idućeg utorka, da vidim što sam i kako napravila. Puno je radosti u svim tim uradcima; isto toliko oduševljena, ponosa i pomalo "oholosti" - zar je moguće da sam ja to napravila?? Sretna sam😊 P.S. Extra bonus - dragocjeno prijateljstvo sa predivnom mentoricom...❤️"
- Klaudia
"Ja sam na radionice došla sasvim slučajno, dobila sam 6 sati na poklon od svoje rodice. To koliko je na radionicama dobro, može biti jasno iz toga što sam nakon tih prvih 6 nastavila još četiri godine.
Nina je učitelj koji nam širi vidike i daje kreativnosti da luta kuda hoće. Na gotovo svaku ludu ideju veselo kaže: "Može!". Cure s kojima dijelim stol su svaka zasebna i jedinstvena, kreativna i prijateljica. Dva sata zato prođu dok si rekao keks (a iskreno ponekad ima i toga, keksa i kolača) i onda samo ostaje čekati idući tjedan."
- Sara
“Ja mogu reći da utorak je dan rezerviran za druženje i art terapiju koja ispunjava moju potrebu za kreiranje i učenje, te boje koje raspoređujemo na staklo, svaki mali komadić ima svoje mjesto koje se fuzijom permanentno stapa u oblik koji smo izrezali izmislili i maestra naravno pomogne da to ipak bude najljepši komad nakita, zdjelice ili slikice koja će nas veseliti i ponosit ćemo se svojim radom. Nemam više ništa za reći osim da mi fali svaki utorak koji ne provedem sa vama!”
- Yngrid

5 recenzija za Radionica: FUZIJA STAKLA – NAKIT

 1. Vedrana

  Moja druga u nizu radionica igre staklom me toliko oduševila da ću je obavezno ponoviti.
  Opet u zabavno radnoj atmosferi, otkrivajući sebe i svoje sposobnosti, napravila sam sebi fantastičnu kolekciju nakita. Krojen po mojem izboru boje, veličine, detalja, oblika i kreacije. Kao gotov, lagan i ugodan za nošenje. Jedinstven i neponovljiv. Vise od unikata, jer je od mene napravljen za mene.
  Hvala Nini i Mii koje su nam stvorile uvjete da se zabavimo, gradimo, upoznajemo, uživamo u svojim radovima i budemo ponosne.

 2. Luana

  ..onaj osjećaj kad dijeliš prostor u kojoj se s ekipom diše dobra energija, atmosfera puna kreativnosti i pozitive – nema stvari koja se ne može stvoriti!
  Jedno divno žensko popodne !
  Hvala svima !
  Radionica za svaku preporuku

 3. Elena

  Predivna radionica, uživala sam! Prebrzo mi je prošlo dva sata, jedva čekam ponoviti!

 4. Georgine

  Wooow. Još hodam sa smješkom na licu nakon prve radionice. Ispunjena i zadovoljna svojim prvim pokušajem. Nina je osvježenje, divna, poželim je staviti u džep, a radionica mjesto gdje se zaboravi vrijeme i prostor. Jedva čekam slijedeći tečaj. Super ekipa, nastavak slijedi.

 5. Janja

  Odlična radionica, 2 sata čiste kreative i stvaranja prekrasnih komada nakita sa kojim sam nadopunila svoju kolekciju. Nina je super voditelj, jako mi se svidio pristup i pomoć oko detalja a prije svega količina znanja kod rada sa staklom.
  Svaka preporuka

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)