Radionica: FUZIJA STAKLA – TERRAZZO

40,00  (301,38 kn)

Kako od komada stakla nastaju predivna umjetnička djela?

Pridruži nam se na radionici, upoznaj se sa tehnikom fuzije stakla i stvori svoje umjetničko djelo!

Radionica “FUZIJA STAKLA – TERRAZZO” prilagođena je početnicima i nikakvo iskustvo nije potrebno.

Trajanje radionice: 2h

Radionica se odvija u našem atelieu u Puli.

U cijenu radionice je uključen sav potreban materijal i predmet kojeg izradiš na radionici.

Sama biraš želiš li izraditi zdjelu ili zidni sat koji će kasnije krasiti tvoj dom!

Za više informacija nas možeš kontaktirati na hello@vitruminfabula.hr

 

radionica – 20.10.2023. u 18h

(4 recenzije korisnika)

Nema na zalihi

Radionica traje 2h i odvija se u manjim grupama, od 3-5 polaznika.

Čeka te opuštena atmosfera i poticajno okruženje!

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, javi nam se ja hello@vitruminfabula.hr

Što o VITRUM radionicama kažu naše polaznice

"Meni osobno je bilo jako lijepo,moja prva radionica kreativnog, nešto novo s čim se nikad ranije nisam srela. Tehnika zanimljiva, izazovna, u iščekivanju kako će sve na kraju ispast. Atmosfera ugodna i opuštajuća. Na kraju radost zbog stvaranja. Nina draga, ugodna, strpljiva i jako topla osoba podijelila je djelić svog znanja sa nama. Veliko hvala."
- Marina
"Moje iskustvo sa radionice je prepozitivno. Na radionicu sam došla kako bih probala raditi nešto novo, drugačije i naučila sam puno toga. Vidi se da Nina obožava svoj posao. Ona radi sa strašću i nesebično prenosi svoje znanje drugima kroz radionice i na tome joj veliko HVALA. Atmosfera na radionici: opuštena, zabavna, puna smijeha i radna.
Lijepo sam se provela i preporučujem svima koji žele pomaknuti svoje granice i probati nešto novo, drugačije."
- Tamara
"Oduvijek su me privlačile slične vrste radionica, ali ova mi je do samog početka bila nepoznanica. Oduševljena sam staklom kao materijalom za rad koji dopušta stvaranje malog, unikatnog umjetničkog djela, moglo bi se reći bez mogućnošću pogreške, jednostavno onako kako osjećaš u tom trenu. Samim time šta sam se odmah prijavila za slijedeću radionicu, kazuje samo jednu stvar da je ovo iskustvo bilo prekrasno u ugodnoj atmosferi koju nam je stvorila Nina sa svojom pozitivnom vibrom do slučajnih polaznica koje su upotpunile osjećaj opuštenosti i zadovoljstva. Svakako preporučam ovu radionicu za sve radoznale kreativce i jedva čekam slijedeću."
- Lorena
"Već neko vrijeme ova mi je tehnika zaokupljala misli pa je valjda napokon, Oglas za radionicu, našao mene. Željna novih pustolovina u istraživanju svojih mogućnosti i ljepote umjetnosti, radionica je u potpunosti ispunila moja očekivanja. Nina je vrlo ugodna, pristupačna, stručna i poticajna. Stvorila je veselu i radnu atmosferu. Vrijeme je proletjelo i ja jedva čekam konačni rezultat rada i sljedeću radionicu, na koju sam se već prijavila. Toplo preporucam svima koji žele dobro iskoristiti svoje slobodno vrijeme."
- Vedrana
"Na radionucu sam krenula "eto tako", ne očekujući ništa, zapravo iskreno očekujući da ću doći i nakon nekoliko puta odustati....I evo me danas - nakon punih 8 godina - čekam nestrpljivo kraj 9. mjeseca i da radionice krenu iznova.
Mir, opuštenost, veselje ispunjavaju svaku minutu bivanja u ta dva sata utorkom... nestrpljenje, iščekivanje, i opet veselje bojaju dane do idućeg utorka, da vidim što sam i kako napravila. Puno je radosti u svim tim uradcima; isto toliko oduševljena, ponosa i pomalo "oholosti" - zar je moguće da sam ja to napravila?? Sretna sam😊 P.S. Extra bonus - dragocjeno prijateljstvo sa predivnom mentoricom...❤️"
- Klaudia
"Ja sam na radionice došla sasvim slučajno, dobila sam 6 sati na poklon od svoje rodice. To koliko je na radionicama dobro, može biti jasno iz toga što sam nakon tih prvih 6 nastavila još četiri godine.
Nina je učitelj koji nam širi vidike i daje kreativnosti da luta kuda hoće. Na gotovo svaku ludu ideju veselo kaže: "Može!". Cure s kojima dijelim stol su svaka zasebna i jedinstvena, kreativna i prijateljica. Dva sata zato prođu dok si rekao keks (a iskreno ponekad ima i toga, keksa i kolača) i onda samo ostaje čekati idući tjedan."
- Sara
“Ja mogu reći da utorak je dan rezerviran za druženje i art terapiju koja ispunjava moju potrebu za kreiranje i učenje, te boje koje raspoređujemo na staklo, svaki mali komadić ima svoje mjesto koje se fuzijom permanentno stapa u oblik koji smo izrezali izmislili i maestra naravno pomogne da to ipak bude najljepši komad nakita, zdjelice ili slikice koja će nas veseliti i ponosit ćemo se svojim radom. Nemam više ništa za reći osim da mi fali svaki utorak koji ne provedem sa vama!”
- Yngrid

4 recenzije za Radionica: FUZIJA STAKLA – TERRAZZO

 1. Marina

  Meni osobno je bilo jako lijepo,moja prva radionica kreativnog, nešto novo s čim se nikad ranije nisam srela. Tehnika zanimljiva, izazovna, u iščekivanju kako će sve na kraju ispast. Atmosfera ugodna i opuštajuća. Na kraju radost zbog stvaranja. Nina draga, ugodna, strpljiva i jako topla osoba podijelila je djelić svog znanja sa nama. Veliko hvala.????

 2. Tamara

  Moje iskustvo sa radionice je prepozitivno.
  Na radionicu sam došla kako bih probala raditi nešto novo, drugačije i naučila sam puno toga.
  Vidi se da Nina obožava svoj posao. Ona radi sa strašću i nesebično prenosi svoje znanje drugima kroz radionice i na tome joj veliko HVALA.
  Atmosfera na radionici: opuštena, zabavna, puna smijeha i radna.
  Lijepo sam se provela i preporučujem svima koji žele pomaknuti svoje granice i probati nešto novo, drugačije.

 3. Vedrana

  Već neko vrijeme ova mi je tehnika zaokupljala misli pa je valjda napokon, Oglas za radionicu, našao mene. Željna novih pustolovina u istraživanju svojih mogućnosti i ljepote umjetnosti, radionica je u potpunosti ispunila moja očekivanja. Nina je vrlo ugodna, pristupačna, stručna i poticajna. Stvorila je veselu i radnu atmosferu. Vrijeme je proletjelo i ja jedva čekam konačni rezultat rada i sljedeću radionicu, na koju sam se već prijavila. Toplo preporucam svima koji žele dobro iskoristiti svoje slobodno vrijeme.

 4. Lorena

  Oduvijek su me privlačile slične vrste radionica, ali ova mi je do samog početka bila nepoznanica. Oduševljena sam staklom kao materijalom za rad koji dopušta stvaranje malog, unikatnog umjetničkog djela, moglo bi se reći bez mogućnošću pogreške, jednostavno onako kako osjećaš u tom trenu. Samim time šta sam se odmah prijavila za slijedeću radionicu, kazuje samo jednu stvar da je ovo iskustvo bilo prekrasno u ugodnoj atmosferi koju nam je stvorila Nina sa svojom pozitivnom vibrom do slučajnih polaznica koje su upotpunile osjećaj opuštenosti i zadovoljstva. Svakako preporučam ovu radionicu za sve radoznale kreativce i jedva čekam slijedeću.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)